Mersin’de yiyecek, içecek sektör buluşması yapıldı




Tarih: 24 Aralık 2023 Pazar 15:17

İHA

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Suphi Öner Öğretmenevinde yiyecek, içecek ve alan öğretmenleri sektör buluşması yapıldı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetler Şube Müdürü Cuma İvrendi başkanlığındaki heyetler, meslek lisesi okul müdürleri, meslek lisesi öğretmenleri ve alan şefleri, toplantıda sektörün ve meslek liselerinin ihtiyaçları, çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundular, yapılması planlanan 'mesleki eğitim çalıştayı' konusunda görüşlerini belirtiler. Toplantıda çalıştayın çalışma takvimi çıkarıldı.


İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, planlanan çalıştayın Mersin'deki mesleki eğitim konusunda bir yol haritası oluşturacağını belirterek, "Mesleki eğitim ülkelerin ekonomik gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Her çocuğumuzun ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek seçimi yapmaları çok önemli. Sektör temsilcileriyle yaptığımız bu toplantılar hem gençlerimize meslek tanıtımı yapmak hem staj, iş imkanı sunmak hem de sektörün değişen yönlerini takip etmek açısından çok kıymetli. Birlikte yol alırsak gençlerimizi meslek seçiminde çok iyi yönlendirebiliriz" dedi.


Etiket: mersin il milli eğitimmüdürlüğü, sektör buluşması


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA