Minik öğrencilerin yılbaşı heyecanına ortak oldu




Tarih: 29 Aralık 2023 Cuma 16:08

İHA

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan minik öğrencilerin yeni yıl heyecanına ortak oldu.

Kemer Belediyesi'nin yer tahsisi ile Kemer'in ilk turizmcilerinden olan Orduvar Akman ve eşi Ülker Akman tarafından yaptırılan Kemer Belediyesi Ülker - Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim alan minik öğrencilerin yılbaşı heyecanına ortak oldu.

Anaokulunu, öğretmenlerinin yardımıyla yeni yıl konseptine uygun olarak süsleyen minik öğrenciler, yılbaşı konseptli dekorun önünde fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Topaloğlu, yeni yıl heyecanı yaşayan minik öğrencilerle, selamlaşıp sohbet etti. Bazı öğrenciler, “Başkan amcalarına” sarıldı.

Topaloğlu yaptığı açıklamada, eğitime kazandırdıkları anaokulunda eğitim alan çocukların yılbaşı heyecanını paylaştıklarını belirterek, öğrencilerin ve ailelerinin yeni yıllarını kutladığını ve çocukların mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.


Etiket: necati topaloğlu, kemer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA