"Her çocuğun başarı hikayesi olması için çabalıyoruz"




Tarih: 12 Ocak 2024 Cuma 16:33

İHA

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Suphi Öner Öğretmenevinde, Vali Ali Hamza Pehlivan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ’Mesleki Eğitimde Sektörel İş Birliği Toplantısı’na katıldı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz'ün yaptığı sektör temsilcilerinin eğitim ve istihdam açısından mesleki ve teknik eğitim hakkında görüş ve önerilerini sunduğu toplantıda konuşan Durmuş, "Günümüzde bilim ve teknolojideki gelişmelere paralel olarak hızla gelişen endüstrimizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde ve ülkemizin geleceğinde mesleki ve teknik eğitimin önemi artık çok büyüktür. Yaşamın tam içinde olacak gençlerimizi değerlerle donatalım. Her çocuğun akademik başarısı olmasa bile mutlaka üstün olduğu bir alan vardır. Her çocuğun bir başarı hikayesi olması için çabalıyoruz" dedi.


Etiket: mersin, fazilet durmuş, ali karagöz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA