21’İNCİ KATTAN OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞEREK ÖLDÜ




Tarih: 1 Eylül 2024 Pazar 15:02

İHA

Erdemli’de yaşanan olayda 21’inci katta bulunan evinin balkonundan bir aracın üzerine düşen 33 yaşındaki M.U adlı şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cuma günü saat 19.00 sularında yaşanan olayda, Erdemli Tömük ilçesindeki bir tatil sitesinde yaşayan M.U, henüz bilinmeyen bir nedenle 21’inci katta bulunan evinin balkonundan düştü. Site önümde bulunan sunrooflu otomobilin üzerine düşen M.U, kırılan sunrooftan aracın içerisine girdi. Çevredekilerin yardıma geldiği sırada henüz hayatta olan şahıs, ihbar sonrası olay yerine gelen jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından aracın içerisinden çıkartılarak, hastaneye kaldırılırken, M.U’nun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. M.U’nun nasıl düştüğü bilinmezken, olayla ilgili inceleme ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 


Etiket: erdemli, 21kat, vefat


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA