ŞEYTANLAR SEZONA KÖTÜ BAŞLADI




Tarih: 2 Eylül 2024 Pazartesi 09:58

Haber Merkezi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Turkish Oil Yeni Mersin İdman Yurdu, 2024-2025 sezonunun ilk karşılaşmasında deplasmanda Menemen Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

Menemen İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısına daha iyi başlayan olan temsilcimiz Turkish Oil Yeni Mersin İdman Yurdu aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarının son dakikasında ise ev sahibi Menemen Belediyespor, bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Mazlum Demir, takımını 1-0 öne geçirirken, ilk yarı ev sahibinin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarının başlarında şok bir gol daha yiyen kırmızı şeytanlar, Menemen temsilcisinden Hakkı Türker ile skoru 2-0’a getirdi. Daha sonra iki değişiklik yapan kırmızı lacivertli takım teknik direktörü Okan Kopan, Christofer Gürkan’ın yerine Barış Başdaş’ı, Muhammet Enes Gök’ün yerine de Ensar Arslan’ı sahaya sürdü. Değişikliklerle daha baskılı oynayan Yeni Mersin İdman Yurdu, aradığı gole ulaşamayınca, karşılaşma 2-0 ev sahibi Menemen Belediyespor lehine sonuçlandı.


Etiket: miy, menemen, spor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA