TEGV’E ULUSLARARASI YEDİ ÖDÜL




Tarih: 3 Eylül 2024 Salı 18:39

HABER MERKEZİ

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) “Tüm Gücümüzle Oradaydık, Oradayız” sloganıyla hazırladığı 2023 Entegre Faaliyet Raporu, faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak bilinen dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması Annual Report Competition (ARC) Awards’tan beş ve dünyanın en prestijli uluslararası iletişim yarışmalarından biri olarak kabul edilen LACP Vision Awards’tan iki olmak üzere toplam yedi ödül aldı.

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) “Tüm Gücümüzle Oradaydık, Oradayız” sloganıyla hazırladığı 2023 Entegre Faaliyet Raporu, uluslararası arenada büyük bir başarı elde etti. Faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak bilinen dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması Annual Report Competition (ARC) Awards’ta dört ‘Altın’ ve bir ‘Gümüş’ olmak üzere beş ödül kazanan rapor, “Kapak Fotoğrafı/Tasarım”, “İç Tasarım”, “Fotoğrafçılık” ve “İnfografikler” kategorilerinde ‘Altın’ ödül alırken, “Kar Amacı Gütmeyen Kuruluş” kategorisinde ise ‘Gümüş’ ödüle layık görüldü. 


Etiket: TEGC, eğitim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA