KAYA’DAN KUTLAMA MESAJI




Tarih: 10 Eylül 2024 Salı 16:42

HABER MERKEZİ

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Meclis Başkanı Murat Kaya, kutlama mesajında şu sözlere yer verdi; “2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'na adım atarken, hep birlikte yeni bir dönemin heyecanını yaşıyoruz. İlköğretim Haftası, geleceğimizi inşa eden çocuklarımızın yetişmesine eşlik eden öğretmenlerimiz ve velilerimizin bir araya geldiği anlamlı bir sürecin başlangıcıdır. Bu özel günün, eğitimdeki başarılarımıza yeni bir ivme kazandırmasını temenni ediyoruz. Her bir çocuğumuzun potansiyelini en iyi şekilde ortaya çıkarmak ve onların eğitim yolunda sağlam adımlar atmasını sağlamak, hepimizin ortak hedefidir. Bu süreçte, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Bir millet eğitim ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak eğitim ordusuyla mümkündür." sözleri, eğitimin önemini vurgulamak açısından yol göstericidir.

Bu yolu izlerken, her bir öğrencimiz, öğretmenimiz ve velimizin katkısı büyük önem taşımaktadır. Hep birlikte daha aydınlık bir geleceğe yürüme umuduyla, başarılı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum.” 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA