UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN 2 ŞAHIS TUTUKLANDI




Tarih: 10 Eylül 2024 Salı 16:29

HABER MERKEZİ

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Silifke’de uyuşturucu ticareti yapan 2 şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlilerimizce uyuşturucuyla mücadele ve gençlerimizin bu illetten korunması kapsamında yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda tespit edilen şüpheli A.T.G. ve N.C.T. şahısların belirlenen araç ve adreslerinde yapılan aramalarda; 192,45 Gr. Gelen Bonzai Maddesi 218 Adet Sentetik Ecza Hassas Teraziler ele geçirildi. Şüpheli 2 şahıs A.T.G. ve N.C.T. TCK 188 Uyuşturucu Madde Ticareti yapma suçu kapsamında ekiplerimizce yapılan işlemlerin ardından çıkarıldıkları Adli merciler tarafından tutuklandı. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini aydınlık geleceğimiz için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek” denildi. 


Etiket: uyuşturucu, mersin, silifke


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA