Mersin’de güzellik merkezleri denetlendi




Tarih: 24 Eylül 2024 Salı 11:36

(İHA)

Mersin’de, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri güzellik merkezlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, hijyen kuralları, ruhsat ve izin belgeleri, çalışanların yeterlilik belgeleri ile ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, halk sağlığını korumak ve vatandaşların güvenle hizmet almasını sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle halk sağlığını doğrudan etkileyen güzellik merkezlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında, mevzuata aykırı faaliyet gösteren iş yerlerine gerekli uyarılar yapılarak yasal işlem başlatıldı. Uyulması gereken kurallar ve standartlar hakkında işletme sahiplerine bilgilendirme yapılan denetimlerde, kurallara uymayan işletmelere gerekli yaptırımlar uygulandı.
Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, denetimlere katkı sağlayan kurumlara teşekkür ederek, vatandaşların her türlü şikayet ve taleplerini Yenişehir Belediyesi Halk Masası’na iletmeleri çağrısında bulundu.


Etiket: mersin, denetim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA