TİY’DE İSTİFA BİLMECESİ




Tarih: 9 Ekim 2024 Çarşamba 15:50

HABER MERKEZİ

Tarsus İdman Yurdu’nda Sportif Direktör Sinan Atım ile As Başkan Vahap Demir’in istifa ettiği yönündeki iddialar kulüp yönetimi tarafından yalanlandı. Yönetim, sözlü olarak duydukları istifalarla ilgili resmi başvurunun olmadığını söyledi. Açıklama yapan taraftar grubu, başkana istifa çağrısı yaptı.

Kötü geçen sezonlar sonrası önce 2. Lig’den, daha sonra 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a kadar düşen ve bu sezon öncesi de farklı sorunlarla karşı karşıya kalan Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim krizi baş gösterdi. BAL sezonunun ilk maçında evinde Anamur Belediyespor’u ağırlayan sarı lacivertliler, bu karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Alınan mağlubiyet sonrası taraftardan yoğun tepki alan kulüp yönetiminde Sportif Direktör Sinan Atım ile As Başkan Vahap Demir’in istifa ettiği yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Bunun üzerine açıklama yapan yönetim, kendilerine resmi istifa dilekçesi gelmediğini belirtti. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kıymetli Tarsus halkı, basında çıkan istifalar hakkında bir açıklama yapma ihtiyacı duymuş bulunmaktayız. Sözlü olarak kulağımıza gelen istifalar var fakat henüz resmi olarak tarafımıza ulaşan bir istifa bulunmamaktadır. Resmi olarak tarafımıza ulaşan bir istifa olursa, siz kıymetli Tarsuslular ile paylaşacağız. Bizim yapacağımız açıklamaların dışında başkalarından duyduğunuz açıklamalara inanmamanızı rica ediyoruz.

 

KORSANLAR’DAN BAŞKAN GÜNKUT’A İSTİFA ÇAĞRISI

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu taraftar grubu ‘Korsanlar’ da sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamayla, Kulüp Başkanı Muhammed Günkut’a sert eleştirilerde bulunarak, istifa çağrısı yaptı. Taraftarlar şu paylaşımı yaptı: Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Muhammed Günkut’a sesleniyoruz. Tarsus İdman Yurdu’muzun yıllardır yaşadığı sıkıntılı durumlar sonrasında yönetime aday olup başkanlık koltuğuna oturdunuz. Daha ligin ilk haftasını yaşıyor olmamıza rağmen yönetim kurulunuzda ki 5 yöneticinizin istifa ettiği haberini almış bulunmaktayız. Bu yöneticiler neden istifa etmiştir? Bunun sebebi nedir? Başkan koltuğuna oturuyor olman kafana göre tek başına bu takımı yönetebilme hakkını sana vermediğini bilmen gerektiğini düşünmekteyiz. Tarsus İdman Yurdu’na başkan olurken verdiğin sözler ile şu an ki yaşanan olaylar arasında oldukça fark olduğunu tüm kamuoyu görüyor. Kulüp çalışanlarının ve futbolcularının ödemelerini bile yapamayacak durumda olan kişinin başkanlık koltuğunda oturmaması gerektiğini ısrarla düşünmekteyiz. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri futbolcular ve teknik ekip için oluşturulmuş bir tesistir. Bizler soruyoruz; Tesislerde futbolcular hariç kim-neden-nasıl kalmaktadır?  Bu kulüp yıllarca kişiler - kurumlar tarafından ele alınmaya çalışılmış , menfaat ve rant uğruna kullanılmaya çalışılmıştır. Hepsine söyledik ve sana da söylüyoruz; Biz varken Tarsus İdman Yurdu üstünden kimse menfaat çıkar planı yapmasın. Sözler verip, masallar anlatıp bu kulübün başına geçenler verdiği sözleri tutamıyorsa o koltuğu da boş yere zapt etmesin. Tarsus İdman Yurdu’nun artık kaybedecek bir günü, kaybedecek bir sezonu kalmamıştır.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA