MEÜ’DEN OYUNLARLA YABANCI DİL ÖĞRENME PROJESİ




Tarih: 13 Ekim 2024 Pazar 12:51

HABER MERKEZİ

Mersin Üniversitesi ortak olduğu ve Avrupa Birliği Erasmus Programı tarafından fonlanan "ERASMUS+ KA220 – SCH – Okul Eğitiminde İş Birliği Ortaklıkları Projesi" kapsamında yer alan “Game-Based Foreign Language Education in Early Childhood (Erken Çocukluk Döneminde Oyunlarla Yabancı Dil Eğitimi)” adlı proje, Türkiye, Estonya, Portekiz, İspanya, Polonya ve İzlanda olmak üzere toplam altı ülkedeki yedi kurumun iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

16 Ekim 2023 tarihinde yürütülmeye başlanacak olan ve iki yıl sürecek projenin Estonya ayağı, 23-24 Eylül tarihlerinde Estonya'nın Tallinn şehrinde düzenlenen ilk ulus ötesi toplantıyla başladı. Toplantıya, Proje Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Kerim Ünal ile Öğr. Gör. Nesibe Köroğlu Temel katılım sağladı. Toplantıda, bir yıllık süreçte yapılan çalışmalar değerlendirildi ve projenin son yılında gerçekleştirilecek olan faaliyetler planlandı.

Proje kapsamında, okul öncesi dönem çocuklarına yönelik olarak "Okul Öncesi Dönem Oyun Temelli Yabancı Dil Eğitim Programı", "Öğretmen Kılavuzu" ve "Okul Öncesi Dönem Yabancı Dil Öğretiminde Oyunlar Kitabı" başlıklı kaynakların geliştirilmesi planlanıyor. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA