TOROSLAR’DA VEZNELER BU HAFTA SONU HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK




Tarih: 26 Kasım 2024 Salı 17:09

HABER MERKEZİ

Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin 2024 yılı 2’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım Cumartesi günü sona ermesi dolayısıyla Toroslar Belediyesinin vezneleri, bu hafta sonu hizmet vermeye devam edecek.

Toroslar Belediyesinin ana hizmet binasındaki tahsilat veznesi, vatandaşların vergi ödemelerini rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre 2 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek tahsilatlarda da gecikme faizi alınmayacak. Mükellefler vergi ödemelerini veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin tahsilat.toroslar-bld.gov.tr internet adresi üzerinden T.C. kimlik numarasıyla online olarak da gerçekleştirebilecek.

Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve gecikme faizine maruz kalmamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen belediye, veznelerde yoğunluk oluşmaması amacıyla 2024 yılının son taksit ödemesi için tahsilat veznelerini bu hafta sonu açık bulunduracaklarını bildirdi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA