TOROSLAR BELEDİYESİ ZABITASINDAN YENİ YIL DENETİMİ




Tarih: 31 Aralık 2024 Salı 16:31

HABER MERKEZİ

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Vatandaşlarımızın tükettikleri ürünlerin hijyenik olması, yasalara uygun şekilde satışa sunulması ve herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ekiplerimiz son derece titiz bir şekilde çalışıyor. Özellikle kaçak alkol gibi halk sağlığını tehdit eden konulara karşı sıfır tolerans gösteriyoruz” dedi.

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yeni yıl öncesi ilçe genelinde alkollü içki satışı yapan tekel bayileri ve işletmelere yönelik kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Yoğun alışveriş yapılan bu işletmelerde vergi levhası, hijyen kuralları, etiket fiyatları ve son kullanma tarihleri detaylı bir şekilde incelendi. Kaçak alkol satışı, gürültü ve kapanış saatlerine uyulması gibi konularda işletme sahiplerine gerekli uyarılar yapıldı.

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI VE HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Denetimlerin halk sağlığı ve güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, zabıta ekiplerinin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu ifade etti. Başkan Yıldız, denetimlerin yıl boyunca düzenli olarak sürdüğünü ancak yeni yıl öncesinde bu çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirterek, şunları söyledi:

“Halkımızın yeni yıla huzur ve güven içinde girmesi için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Özellikle hijyenik şartlarda gıdaya ulaşımın sağlanması ve vatandaşlarımızın güvenli alışveriş yapabilmesi için denetimlerimizi sıklaştırdık. Çalışmalarımızı halkımızın sağlığı ve huzuru için titizlikle sürdürüyoruz.” 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA