Mersin Emniyeti’nden Öğrenciler İçin Destek Programı




Tarih: 3 Haziran 2025 Salı 11:49

Haber Merkezi

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Kazanlı’da öğrenim gören ortaokul öğrencileri için okuma etkinliği düzenledi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince, ÇOGEP kapsamında 'Büyük Kalplere Güvenli Dokunuş' projesi ile Kazanlı Belediye Ortaokulunda öğrenim gören 100 öğrenci ve okul öğretmenlerinin katılımıyla 'kitap okuma' etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında, öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırabilmek adına kitap hediye edildi. Ayrıca etkinliğe katılan öğrencilere 'trafik kuralları, akran zorbalığı, güvenli internet kullanımı ve KADES uygulaması' konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Mersin Emniyeti, “Mersin Emniyeti olarak çocuklarımızın güvenli ve bilinçli bir şekilde yetişmesi için eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.


Etiket: mersin emniyeti, kazanlı belediye, okul


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA