Online antrenmanlara geç kalanlara para cezası!




Tarih: 14 Nisan 2020 Salı 22:05


Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Zoom üzerinden yaptıkları online antrenmanlara herkesin zamanında geldiğini, geç kalınması halinde para cezası uyguladıklarını söyledi.

 

Corona virüsü ile mücadele edilen şu günlerde futbol takımları da antrenmanlarını online olarak sürdürürken Liverpool da bu kulüpler arasında yer alıyor.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Jürgen Klopp antrenman süreçlerini anlatırken Zoom üzerinden online olarak yaptıkları çalışmalara geç gelenlere para cezası verdiklerini söyledi.

 

Takımdaşlıktan ve birliktelikten söz eden Klopp, oyuncularını çok özlediğini ifade ederken “Çocukların morali iyi, görür görmez onları neden özlediğinizi anlıyorsunuz, harika bir grup. Onlarla hep birlikte olmak, onlara hep yakın olmak istiyorsunuz. Bu online antrenmanlar, mesajlaşmaların, görüntülü aramalarda hal hatır sormanın dışında en yakın olduğumuz zamanlar. Zaman uzadıkça özlem artıyor. Durumu yüzde 100 anlıyorum ancak sevdiğiniz insanları ne kadar uzun süre göremezseniz durum o kadar kötüleşir. İçinde olduğumuz durum bu” dedi.

Online antrenmanlarla ilgili kurallar koyduklarının da altını çizen Klopp, “Sabah 10’da başladığımız antrenmanlarda video konferans kanalı 9.30’da açılıyor ve neredeyse 9 buçukta herkes gelmiş oluyor. Özellikle başlarda erken katılıyorlardı ve sohbet kaotik bir hal alıyordu. Artık daha geç geliyorlar ancak vaktinde geliyorlar bu önemli çünkü para cezası var. Zoom’a çok geç gelirsen parasını ödersin!” ifadelerini kullandı.


Etiket: Online antrenman, para cezası, futbol, Liverpool


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA