Başkan Yılmaz, yaylalarda vatandaşların taleplerini dinledi




Tarih: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 16:06


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hafta sonu yaylaları ziyaret ederek hem inceleme yaptı hem de başta üreticiler olmak üzere mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini aldı. Yılmaz, üreticinin doğrudan tüketiciyle buluşturulması ve ilçenin marka değerinin arttırılması adına Toroslar Tarım A.Ş. çalışmalarını planladıklarını söyledi.

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Başkan Yılmaz, hafta sonunda Mersin’in yaylalarından Atlılar, Değnek, Tırtar, Yavca, Yüksekoluk ve Çağlarca Mahallerini teknik ekibiyle birlikte ziyaret ederek, yapılması planlanan işleri gözden geçirdi. Mahalle sakinlerine çalışmalarla ilgili bilgiler veren Yılmaz, özellikle pandemi süreciyle daha da önem kazanan doğa turizmi için eşsiz güzelliklere sahip olan yaylalarda ihtiyaç duyulan hizmetlerin önem sırasına göre gerçekleştirilmesi adına çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

"HİZMETLERİ ÖNEM VE ACİLLİK SIRASINA GÖRE DEĞERLENDİRİYORUZ"

Ziyaretler kapsamında mahalle muhtarlarının da görüşlerini alan Yılmaz, "Çalışma arkadaşlarımızla birlikte yaylalarımızı gezerek planlamalar yapıyor ve ihtiyaçları tespit ediyoruz. Çalışma kapasitemizi, personel verimliliğini ve iş makinesi sayısını arttırdık. Hepsini bir planlama dahilinde yapıyoruz” şeklinde konuştu.

"ÜRETİM VE PAZARLAMA FAALİYETLERİNDE TARIM EMEKÇİLERİNİ DESTEKLEYECEĞİZ"

Tarlalarında, bahçelerinde ürettikleri ürünlerin değer bulamadığından yakınan mahalle sakinlerine üretilen ürünlerin pazarlamasına yönelik Toroslar Tarım A.Ş. çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Başkan Yılmaz, "Asıl olan köylümüzün ürettiği ürünlerin pazarının oluşturulması. Üzerinde çalışma yaptığımız Toroslar Tarım A.Ş.'nin faaliyete geçmesiyle birlikte üretimde verimliliği arttırmayı ve ürünlerin katma değerlerini yükseltmeyi amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı. (İHA)


Etiket: mersin, meü, mersinüniveritesi, akdeniz, mezitli, erdemli, silifke, toroslar, tarsus, mersinhaber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA