Zeliha Gül ile Mehmet Sönmez, dünya evine girdi




Tarih: 16 Ağustos 2020 Pazar 13:35


Ata Sporları Konfederasyonu’na bağlı olan Mersin Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Sönmez, Zeliha Gül ile görkemli bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. Kargıpınarı’nda bulunan Wonasis Resort Otel’de gerçekleşen düğünde gelin ve damadın yakınları ve arkadaşları çiftleri bu önemli günlerinde yalnız bırakmadı. Covid-19’a karşı tüm önlemlerin alındığı düğünde konuklar, müzisyenlerin performansı ile güzel bir akşam yaşadı. Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu’nun tebrik ve teşekkür mesajı çiftlerin neşesini arttırdı.

Ata Sporları Konfederasyonu’na bağlı olan Mersin Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Sönmez ile  Zeliha Gül, Kargıpınarı’nda bulunan Wonasis Resort Otel’de gerçekleşen düğünde yaşamlarını birleştirdiler. Gelin ve Damadın akrabaları ve yakın dostlarının katıldığı düğün Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Güzel gelin Zeliha Gül, göz kamaştıran gelinliği ile konuklar tarafından beğeni toplarken, genç ve yakışıklı damat Mehmet Sönmez’in damatlığı gecenin özelleri arasındaydı. İmzaların atılmasından sonra teslim alınan evlilik cüzdanı ile düğün kaldığı yerden devam etti. Müzisyenlerin güzel performansı ile konuklara unutulmayacak bir akşam yaşatılan düğünde renkli görüntüler ortaya çıktı. Covid-19’a karşı tüm önlemlerin alındığı düğün, sosyal mesafe ve maske kurallarının uyulması tüm konukları memnun etti.  Konuklar, kurallar çerçevesinde pisti hiç boş bırakmayarak gelin ve damadın bu mutlu gününde beraberce eğlendi. Düğünde bulunan konukların şıklığı da gözlerden kaçmadı.

 

ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANI TOLLU’DAN ÇİFTLERE TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Yoğun programından dolayı düğüne katılamayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, genç çiftlere not gönderdi. Tollu, notunda “Erdemli Belediyesi adına şahsımı davet etme suretiyle gösterdiğiniz nazik davranıştan ötürü teşekkür ederim. Fakat yoğun programım sebebi ile aranızda bulunamayacağımı üzüntüyle bildirir, genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar temenni ederim. Orada bulunan tüm konuklara da en derin sevgi ve selamlarımı iletir; hepinize hayırlı akşamlar dilerim” dedi.

 


Etiket: Mersin, mersinüniversitesi, meü, mersinhaber, mersingündem, akdeniz, mezitli, toroslar, tarsus, erdemli, anamur, silifke, mut


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA