Spora ve beslenmeye önem verilmeli




Tarih: 11 Eylül 2020 Cuma 13:54


Formda kalmanın çok kolay olduğunu dile getiren M&Fit Life kurucusu Mustafa Tan Karamanoğlu, hayatın her köşesinde spora ve beslenmeye önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Haber – Gizem Konucu

Mersin’de 2014 yılından beri hizmet veren M&Fit Life kurucusu Mustafa Tan Karamanoğlu, işletmesinin hizmet alanları hakkında gazetecilere bilgi verirken Mersinlilere de formda kalmak için önerilerde bulundu. 

 

“FORMDA KALMAK DÜNYANIN EN BASİT İŞİ”

Mersin'de Ems, Vacutherm, Bodyroll ve Powerplate alanlarından hizmet veren M&Fit Life formda kalmak isteyenlerin uğrak adresi haline geldi. M&Fit Life’ın hizmet alanlarını anlatan kurucu Mustafa Tan Karamanoğlu, Mersinlilere formda kalmak için önerilerde bulundu. Mersin’de bir ilk Ems stüdyosu olarak açılan M&Fit Life şu anda aktif olarak Vacutherm, Bodyroll ve Powerplate sistemlerinde hizmet vermektedir. Formda kalmanın matematiksel olduğunu söyleyen Karamanoğlu, “ Öncelikle şunu söylemeliyim formda kalmak dünyanın en basit işidir.  Aslında herşey matematiksel vücuda alınan ve yakılandır. Hayatımızda spora ve beslenmeye biraz daha önem vermemiz gerekiyor” dedi.  Bodyspace vacutherm sistemi hakkında bilgi veren Acar, “Bodyspace ile basınç ve sıcaklık içinde haftada 2 veya 3 kez yaptığımız 30 dakika yeni nesil antrenman konsepti 30 dakikalık antrenmanda 1000 ile 1400 arası kalori yakımı sağlanıyor. Ortalama 1 aylık süreçte 3 ile 8 kilo yağ kaybı meydana gelmektedir” şeklinde konuştu.

 

HIZLI VE ETKİLİ SONUÇ ALMAK İSTEYENLER İÇİN İDEAL

Kullandıkları diğer iki sistem hakkında da bilgi veren Karamanoğlu, “ Bodyroll, sıkılaşma,toparlama ve selülit tedavisinde etkili bir yöntemdir . Özel bambu roller sistemi olarak kurgulanmış Bodyroll Uzak Doğu masajlarının teknolojisi ile buluşmuş halidir. 30 dakika boyunca farklı pozisyonda vücudun tüm bölgeleri çalışıyor. Ems sistemi ise haftada 2 gün 25 dakikalık seanslardan oluşuyor. Ems sistemi ile 25 dakikada yapılan çalışma normal bir fitnes merkezinde yapılan 4-6 saatlik çalışma ile eş değerde Emsyi diğer sporlardan ayıran en büyük özelliği ise kemiğin üstünde ki en ince kasları dahi çalıştırmasıdır. Ems sistemi kas güçsüzlüğüne bağlı bel, boyun ve sırt ağrılarına iyi gelmektedir” dedi.

Bu sistemler doğrultusunda alınan sonuçların başarılı olduğunu söyleyen Karamanoğlu, hızlı ve etkili sonuç almak isteyenler için bu sistemlerin ideal olduğunu dile getirdi.

 

 

MUSTAFA TAN KARAMANOĞLU KİMDİR?

1990 Mersin doğumluyum. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulu Mezunuyum. Spor hayatıma amatör olarak 1998 yılında başlayıp Atletizm branşında 2005 yılında Milli takıma girmeye hak kazandım ve 2005-2019 yılları arasında ülkemizi bir çok uluslar arası yarışlarda temsil ettim Cirit atma branşında 28 Türkiye şampiyonluğu 3 Türkiye rekoruna sahibim İstanbul Enka Spor Kulübünde ve Fenerbahçe Spor Kulübünde uzun zaman yarıştım. Avrupa ve Balkanlar’da birçok madalya kazandım 2010-2012 yılında Amerika da Amerikan Milli takım hocaları ile personel trainer, ems ve bir çok sportif alanlarda eğitimler aldım.

 


Etiket: spor, beslenme, mustafatankaramanoğlu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA