“Ekip çalışması olmadan hiçbir iş başarı göstermez”




Tarih: 8 Kasım 2020 Pazar 17:26


“Ekip çalışması olmadan hiçbir iş başarı göstermez” diyen Vista Boutique Hotel Genel Müdürü Merve Yavuzyolcu, otel sektöründe bu durumun daha fazla ön plana çıktığını belirterek, bu tarz işletmelerde her departman için emek veren ayrı bir ekip olduğunu dile getirdi.

Haber- Cansugül Yıldırım

Vista Boutique Hotel Genel Müdürü Merve Yavuzyolcu, butik otel olarak hizmet verdikleri Vista Boutique Hotel ile ilgili merak edilenler hakkında gazetecilere konuştu. “Önceliğimiz Sizsiniz” mottosu ile çıktıkları yolda Mersin’in sevilen otelleri arasında kısa sürede yerini aldıklarını belirten Yavuzoğlu, otelcilik sektörünün büyük bir sorumluluk istediğini dile getirerek 3 yıl gibi kısa sürede Vista Boutique Hotel’in kalitesini ve başarısını tüm Mersin’e kanıtladıklarını ifade etti.

 

“ÖNCELİKLE ÇOK DİNAMİK BİR İŞİMİZ VAR”

Yavuzyolcu, ekip çalışmasının önemine değinerek, “Her sektörde olduğu gibi bizim işimizin de güzel tarafları olduğu kadar zor yanları da var tabi ki. Öncelikle çok dinamik bir işimiz var. 24 saat yaşayan mekanlar oteller. İnsanların tatilleri, doğum günleri, düğün organizasyonları vb. hayatları boyunca hatırlayacakları en özel anlara imza atmak çok büyük bir sorumluluk getiriyor. Bu sorumluluk bizlerin kendi ailemizle geçireceğimiz zamanlarında önüne geçiyor. Başarı çok ciddi özverilerden sonra geliyor. 2020 yılı her sektör için zorlayıcı geçti. Sosyal bir iş yapıyoruz ve her zor süreçte insanlar ilk olarak sosyal hayattan ödün vermek durumda kalıyor. Güçlü bir yatırımcı firma ile çalışmak bu dönemlerde önemini daha çok hissettiriyor. Bu yıl Belirlemiş olduğumuz hizmet kalitesi ve büyüme hedefimize ulaşarak yılı güzel kapatıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“BİZİM İŞİMİZİN EN ÖNEMLİ KISMI İŞİN MUTFAĞI”

Bu tarz tesislerin arka planında her departman için ayrı emek veren bir ekip olduğunu belirten Yavuzyolcu, “Bizim işimizin en önemli kısmı işin mutfağı” dedi. Yavuzyolcu,“Ekip çalışması olmadan hiçbir iş başarı göstermez. Bu bizim sektörümüzde çok daha fazla ön plana çıkıyor.4 yıldır hizmet verdiğimiz işletmemizde neredeyse başladığımız günkü kadro ile devam etmek bizim için ayrı bir mutluluk sebebi” açıklamalarında bulundu. Hizmette ödün vermeden yollarına devam ettiklerine değinen Yavuzoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Vista Boutique Hotel Mersin’de turizm alanında ve Yücesoy Seramik bünyesinde faaliyet göstermeye başlamış 3 yıldır hizmet veren yeni bir işletme. Yücesoy Seramik Türkiye genelinde kendi alanında zaten kendini kanıtlamış bir firma olması sebebi ile bizim işimiz biraz daha hızlı ve güvenli ilerliyor.Yola çıkarken “Önceliğimiz Sizsiniz” mottosu bizim hedefimizdi.2019 yılında bunu en üst seviyede hissettik. 2020 yılında da vizyonumuz ve misyonumuz tamamen misafir memnuniyeti üzerine kurulu bir işletme anlayışı içerisinde hizmet vermeye devam edeceğiz. Ekibim ile birlikte Mersin’de Boutique hizmet veren tek otel olma özelliğini unutmadan gelen misafirlerimize geçtiğimiz yıllarda yakaladığımız kaliteyi 2021 yılında da devam ettirmek en büyük arzumuz.”


Etiket: vistabotuqiehotel, merveyavuzyolcu, butikotel


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA