Ayhan Sicimoğlu Tarsus Yeryüzü Pazarında




Tarih: 9 Kasım 2020 Pazartesi 11:37


Türkiye’de seyahat ve kültür programları ile bilenen Müzisyen, Radyocu ve TV Programcısı Ayhan Sicimoğlu, Tarsus Yeryüzü Pazarı’na konuk oldu. Başkan Bozdoğan Tarsus’un tanıtımına katkıda bulunan Sicimoğlu’na teşekkür etti.

Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ziraat Odası, Tarsus Ticaret Borsası ve Tarsus Yeryüzü Pazarı Derneğinin iş birliğiyle iki hafta önce hizmete kazandırılan Dünyanın 70. Türkiye’nin 4.Yeryüzü Pazarı’na Ayhan Sicimoğlu katılım sağladı. Çevre il ve ilçelerden onlarca üreticinin katılım sağladığı pazarda, yöreye ait doğal ürünler yer aldı. Renkli görüntülere sahne olan pazarda stantları tek tek gezen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Ayhan Sicimoğlu, üreticilerle sohbet ettiler. Ayrıca kendi televizyon programı için çekimler de yapan Ayhan Sicimoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tarsus’un tanıtımına katkıda bulunan Ayhan Sicimoğlu’na teşekkürlerini ileten Başkan Bozdoğan, “Güzel şehrimiz Tarsus’un ulusal ve uluslararası arenada tanıtımına katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kentimizi hak ettiği konuma getirmek için gerek kültürel gerekse ekonomik kalkınmaya yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” ifadelerini kullandı. Üreticilerin tüketicilerle aracısız bir şekilde buluştuğu Yeryüzü Pazarı 15 günde bir kuruluyor. (Haber Merkezi)


Etiket: ayhansicimoğlu, yeryüzüpazarı, tarsus


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA