Doğmuş: “Elvan Mersin için büyük şans”




Tarih: 10 Kasım 2020 Salı 13:06


Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş, Kalkınma Bakanlığı sonrasında TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı olarak görevini sürdüren Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanması sebebiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş, Lütfi Elvan'ın Mersin için büyük bir şans olduğunu belirterek, "Sayın Bakanımız Lütfi Elvan bugüne kadar önemli görevler üstlenmiş ve bu görevlerinde başarılı bir şekilde yürütmüştür. Kalkınma Bakanlığı dönemlerinde Mersin için yaptıkları kentimizi birçok noktada ileriye taşımıştır. Üstlendiği bütün görevleri büyük bir titizlikle yürüten Sayın Elvan'ın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilmesi Mersin için büyük bir şanstır. Ülke ekonomisine ve Mersin'e yapacağı katkılardan yana hiç şüphemiz yoktur. Bizler de MERYAD ailesi olarak Sayın Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılı bir dönem geçirmesini diliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: mersinyatırımcıişinsanlarıderneği, coşkundoğmuş, lütfielvan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA