HES Kodlu dönem başlıyor




Tarih: 13 Kasım 2020 Cuma 16:39


İçişleri Bakanlığı’nın valiliklere gönderdiği genelge üzerine harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 virüsüne karşı yürütülen mücadele kapsamında topluma taşımada HES kodlu dönemi başlattı.

Vatandaşların Kentkart ve HES kodu entegrasyonunu daha kolay bir şekilde yapabilmesi için mobil hizmet aracı devreye girdi. Mobil araç, şu anda Mezitli Belediyesi önünde hizmet veriyor. Mobil hizmet aracında, 13 Kasım’dan itibaren zorunlu hale gelen kişiselleştirilmiş seyahat kartları ile HES kodu entegrasyonu da gerçekleştiriliyor. Mobil aracın ilerleyen dönemde diğer ilçelerde de hizmet vermesi planlanıyor. Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi’nin Akdeniz İlçesi’nde yer alan merkez Kentkart bürosu önünde bu hafta sonu da vatandaşların kişiselleştirilmiş seyahat kartlarının HES entegrasyonu gerçekleştirilecek. (Haber Merkezi)


Etiket: hes, heskodu, belediye, otobüs


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA