Gülnar parke çalışmalarına devam ediyor




Tarih: 15 Kasım 2020 Pazar 15:25


Gülnar Belediyesi ekipleri tarafından deforme olmuş yollara kilitli parke taşı döşenerek yollar yenileniyor.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, ilçede yolla ilgili sorun bırakmamak için var gücüyle çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: " Merkez ve kırsal mahallelerimizde ulaşım sorunu ve tehlikeler yaşanmaması için yollarda kendi tesisimizde ürettiğimiz parke taşlarının döşeme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bunun yanında ihtiyaç duyulan yollarda stabilize yol yapım çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Akdeniz Mahallesi Belediye Koop. Sokakta da yolları kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak için kilitli parke döşeyerek çalışmalarımızı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Mahalle sakinlerimize daha modern ve daha güvenli ulaşım sağlayabilecekleri yeni yollarına kavuşturduk. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

 


Etiket: gülnar, alpaslanünüvar, yol, parke


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA