Mersin kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor




Tarih: 16 Kasım 2020 Pazartesi 12:54


Mersin’de kış sezonu için çiçek dikimi çalışmaları başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı dikim ve bakım ekibinin elinin değdiği yerler çiçekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 800 bin çiçek toprakla buluşturulacak ve kentte dikimi gerçekleştirilen soğuğa dayanıklı çiçekler ile Mersin kış mevsiminde de rengârenk bir çiçek bahçesine dönüşecek.

KENTİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATILIYOR

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kent genelinde başlattığı çalışmalar ile merkez ve ilçelerde kavşaklar, refüjler, parklar, bahçeler ve mesire alanları çeşitli çiçeklerle donatılmaya başlandı.  Büyük bir titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarda Menekşe, Loropetalum, Bodur Alev Çalısı, Gold Taflan, Portakal Nergisi, Muhlanbergia, Kasımpatı gibi kış aylarında dayanıklı kalabilecek çiçekler dikiliyor.  (Haber Merkezi)

 

 

 

 


Etiket: mersin, parkbahçeler, çiçek, peyzaj


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA