Karaduvar ve Şahutoğlu mahallesi’nde üstyapı çalışması




Tarih: 10 Aralık 2020 Perşembe 12:36


Karaduvar ile Abdullah Şahutoğlu mahallelerini birbirine bağlayan DSİ köprüsü üzerinde ve bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ihtiyaç duyulan yerlerde kaldırım onarım ve dolgu çalışması yaptı.

Farklı noktalarda üstyapı yenileme ve bakım çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, yolları konforlu, güvenli ve yepyeni hale getirmek için çalışmalarını program dahilinde birçok noktada sürdürüyor. Karaduvar ile Abdullah Şahutoğlu mahallelerini birbirine bağlayan DSİ köprüsü üzerinde ve bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, bağlantı yolunda kaldırım olmayan kısma kaldırım ve bordür döşedi. Ekipler, doğu cephesinde ihtiyaç olan yerlere 20 adet büz boru yerleştirme ve dolgu faaliyetlerini de yerine getirdi. (Haber Merkezi)


Etiket: karaduvr, şahutoğlu, mahalle, üstyapı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA