Tarsus Doğa Parkı ve barınaklar 6 ocak’a kadar ziyarete kapalı olacak




Tarih: 17 Aralık 2020 Perşembe 12:53


Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak hizmet veren Tarsus Doğa Parkı ile Bozyazı, Silifke ve Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, 6 Ocak 2021 tarihine kadar ziyaretçilere kapalı olacak.

Yeni normalleşme sürecine geçilmesinin ardından 8 Haziran’dan itibaren kapılarını açan ve maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı ile bakımevleri, Korona virüs salgını nedeniyle Kasım ayında alınan yeni tedbirler kapsamında yeniden ziyarete kapatıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin virüsün toplum sağlığına oluşturduğu riski en az indirme ve sosyal izolasyonusağlama amacıylaaldığı karar doğrultusunda, Doğa Parkı ve bakımevleri 6 Ocak 2021 tarihine kadar ziyaretçi kabul etmeyecek. Ekipler, ziyaretçi kabul edilmediği süre boyunca detaylı bir şekilde temizlik, dezenfekte ve ilaçlama hizmeti gerçekleştirecek. Ekipler ayrıca farklı türden hayvanların yaşadığı Doğa Parkı ile bakımevlerinin fiziki şartlarının iyileştirilmesi için de çalışmalar yürütecek. (Haber Merkezi)


Etiket: mersinbüyükşehirbelediyesi, tarsusdoğaparkı, barınak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA