Kross Ligi Finali, Adana’da düzenlendi




Tarih: 22 Aralık 2020 Salı 15:09


Adana’da düzenlenen Kross Ligi Finali’nde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Atletizm Kız Takımı 8. oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu Turkcell U18 Bölgesel Kross Ligi Finali, Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru’nda düzenlendi. Yarışmada Hastavuk’un sponsor olduğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Atletizm Takımı, 8. oldu. Antrenör Cuma Canberk, yaptığı açıklamada, “Korona virüs bizleri de etkiledi. Zor şartlarda antrenman yaptık. Burası bizim hiç hazırlanmadığımız bir parkur. Yine de ben takım olarak sporcularımı tebrik ediyorum. Güzel koştular. Takım halinde 8. olduk. Yine de kötü değil” diye konuştu. Sponsorları Hastavuk’a da teşekkür eden Canberk, “Sponsor gerçekten olmazsa olmazlarımızdan. Ben Hastavuk firmasına çok teşekkür ediyorum. Bizim her zaman yanımızda oldular. Bir sıkıntımız olduğunda bize el uzattılar” dedi. Yarışmada 7.'lik elde eden 15 yaşındaki Nidanur Toprak ise daha çok çalışacaklarını aktararak, “Burada elimizden geleni yaptık. Gönül isterdi ki ilk 3’e girmek. Biz hiç çimende hazırlanmadık ama elimizden geleni yaptık. Sponsorumuza da teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. (İHA)


Etiket: adana, kross, lig


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA