Vista Boutique Hotel ‘den 2021’de yeni projeler




Tarih: 20 Ocak 2021 Çarşamba 15:03


Vista Boutique Hotel Genel Müdürü Merve Yavuzyolcu Mersin’de iş dünyasının tercih ettiği kaliteli oteller arasında yer alan Vista Boutique Hotel 2021 yılında yeni projeleri ile birlikte sunacakları yeniliklerin müjdesini verdi.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

2020 yılında pandeminin etkilerinden kaynaklı olarak turizm sektörünün birçok konuda değişikliğe gittiğini belirten Vista Boutuqiue Hotel Genel Müdürü Merve Yavuzyolcu “2020 hepimiz için sürprizler ile dolu her anlamda hızla değişim gösteren bir yıl oldu. Sağlık sektörü ve iş hayatlarımız başka yönlerde çalışma ortamları hazırlarken eğitim sektörü tamamen online sisteme dönerek boyut değiştirdi. Geçişler zorunlu ve hızlı oldu. Bu süreçte deneme yanılma yoluyla birçok hızlı kararlar vermek zorunda kaldık. Kendi sektörüm adına konuşmak gerekirse sistemsel birçok değişiklik yaptık. Çok sıkı hijyen kuralları altında misafirlerimizi konaklatarak onların sağlığını ve kendi sağlığımızı elimizden geldiğince korumaya ve güvenli bir şekilde konaklamalarını sağlamaya çalıştık ve çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“NORMALLEŞME İLE BİRLİKTE PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

2021 yılında Vista Boutuqiue Hotel’de değişimler olacağına dikkat çeken Yavuzyolcu, “2021 yılında bu süreç en azında ilk yarıda devam edecek gibi görünüyor ama bıraktığı etki en az birkaç yıl daha bizi peşinden sürükleyecek gibi görünüyor. Eğlence anlayışımızın değiştiği, eğitim sistemimizin başka bir boyuta geçtiği artık her şeyin online sisteme döndüğü bir 2021 yılı bizi bekliyor. Biz de Vista Boutuque Hotel olarak bu değişime ayak uydurmak için elimizden geleni yapacağız. 2021 yılında otelimize katacağımız yeni değişimler ile birlikte gerek kentimizdeki gerekse şehir dışından gelen misafirlerimize daha farklı bir hizmet sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok projenin taslağını oluşturduk. Normalleşme ile birlikte biz de bu projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.


Etiket: vistaboutiquehotel, merveyavuzyolcu, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA