“Yasakları keyifli hale getirerek online konserler düzenliyoruz”




Tarih: 28 Ocak 2021 Perşembe 16:59


Divan Mersin’in pandemi dönemindeki yol haritasını anlatan Divan Otelleri Doğu ve Gü­neydoğu Bölge Müdürü & Divan Mersin Genel Müdürü Özkan Özek, bu süreçte uyguladıkları önlemleri gazetecilere anlattı. Özek, pandemi sürecinde online konserler düzenleyerek aktif kaldıklarını belirtti.

Haber- Sevcan Akgül

Divan Mersin olarak salgın sürecinde pandemiden en çok etkilenenlerin başında turizm sektörünün geldiğine dikkat çeken Özek, salgın sürecinde izledikleri yol haritasını anlattı. Özek, “Tüm dünyada turizm sektörü durma noktasına gelmiş olup bu süreç, farklı alternatiflerin de yaratılmasına imkan tanımaz oldu. Bizler bu süreçte ileride yaşayacağımız normal düzeni de düşünerek bir takım yatırımlar yaparak hazırlanıyoruz. Bunun yanında dijital değişim ve gelişim çok önem kazandı. Birçok işlem ve ihtiyaç için temassız çözüm­ler oluşturarak sürece katkı sağlıyor, riski minimize etmeye çalışıyor ve kendimizi de geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Temassız check in işlemleri, asansör sistemleri, şahsi telefonunuz ile otel içinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz Divan Life uygulaması, temassız açılan ve kapanan kapılar, yine kendi telefonunuza indirilebilen menüler, QR kodlar ile birçok fonksiyonu yerine getirebilme, tek kulla­nımlık setler belli başlı aldığımız aksiyonları oluşturuyor.

Kısıtlama dönemlerinde insanların evlerinde geçirdikleri zamanı kaliteli hale getirmek adına Roof 14 konserlerini instagram ve youtube uygu­lamalarından canlı yayınlayacaklarını söyleyen Özbek, bu süreçte misafirlerine biraz olsun neşe katabilmek ya da sokağa çıkma yasaklarında keyif verebilmek adına online konserler gibi etkinlikler ile aktif kaldıklarını dile getirdi.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA