İçel İdmanyurdu kayıplara karıştı




Tarih: 11 Şubat 2021 Perşembe 17:47


Misli.com 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz İçel İdmanyurdu, Mersin Arena’da konuk ettiği Isparta 32 Spor’a 1-0 yenilerek adeta saç baş yoldurdu. İçel İdmanyurdu karşısında galibiyete uzanan Isparta 32 Spor adına tek gol 45+1. dakikada Kerem Pala’dan geldi. Bu sonucun ardından Kırmızı Lacivertliler oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak kötü gidişatına engel olamadı.

Haber- Behzat Özgür Uygurlar

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk yarışı veren İçel İdmanyurdu, ligin ikinci devresinde puan kayıplarına devam ediyor. Ligin 18. Haftasında sahasında Osmaniyespor’a 1-0 yenilen temsilcimiz, ardından Erbaaspor ile 2-2 berabere kalarak iki haftada 5 puan kaybetmişti. Ligin 20. Haftasında Mersin Arena’da mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan Cüneyt Tiryakinin öğrencileri, Isparta 32 Spor karşısında da 1-0 yenilerek taraftarlarını bir kez daha üzmüş oldu. Temsilcimiz maça; Sertaç Güzel, Burak Bilgen, Gökcan Gelmen, Fatih Şerifoğlu, Ömer Önder, Uğur Ayhan, Ekrem Aydemir, Özer Ozan Pekdemir, Yılmaz Can Taşkıran, Tunahan Ergül ve Aslan Gök 11’i ile başladı. Temsilcimizde maça yedek olarak, Samet Diler, Ayberk Kutluğ Tuncer, Gülhan Özdemir, Burak Ziyattin Altındaş, Ahmet Mert Bayındır, Dersim Sahan Kaynak ve Furkan Güneş yer aldı. Rakip takım Isparta ekibinde ise; Murat Can Yıldız, Kadir Turhan, Kaan Dorak, Efşan Geçgin, Emre Fırtına, Serdar Ümit Deniz, Muhammed Çoban, Mustafa Diler, Nurettin Çakır, Kerem Pala ve Emir Kaan Gültekin maçın 11’inde yer aldı. Isparta takımında maça yedek olarak, Onur Tekin, Bilal Çebi, Bekir Karadeniz, Arif Birşen, Batuhan Demirel, Kaan Oruç ve Mustafa Eraslankadroda yer alan diğer isimler oldu.

 

SON 3 MAÇTA 8 PUAN KAYBI

Maçın ilk yarısı 45+1. dakikada Isparta 32 Spor’un attığı tek golle tamamlandı. Maçın ikinci yarısında başka gol olmadı ve İçel İdmanyurdu ligin ikinci yarısında oynadığı son 3 maçta 8 puan kaybetmiş oldu. İçel İdmanyurdu geçtiğimiz hafta Teknik Direktör İbrahim Baş ile yollarını ayırmıştı. Sezonun ikinci devresinde takıma takviyelerde bulunan temsilcimiz, lige kötü bir başlangıç yaptıktan kısa bir süre sonra antrenör değişikliği yaptı ve Cüneyt Tiryaki’yi takımın başına getirdi. Bu sonuçla beraber İçel İdmanyurdu ligin 20.haftasının sonunda ligde 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet almış oldu. İçel İdmanyurdu puan cetvelinde bu sonuçların ardından rakibi Isparta 32 Spor ile 35 puanda kalmış oldu.

 

İÇEL İDMANYURDU’NUN RAKİBİ ESENLER EROKSPOR

Ligde lider Somaspor’un liderliği devam ediyor. Manisa ekibi dün oynadığı karşılaşmada sahasında konuk ettiği Elazığ Karakoçan Futbol Kulübünü 3-1 mağlup ederek son 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik almış oldu. Ligin güçlü ekiplerinden olan Somaspor bu sonuçla ligde 42 puanla zirvede yer alıyor.İçel İdmanyurdu gelecek hafta deplasmanda ligin ikinci sırasındaki temsilcisi Esenler Erokspor’a İstanbul’da konuk olacak. Rakip Erokspor dün deplasmanda konuk olduğu Batman Petrolspor ile 0-0 berabere kalmıştı. İçel İdmanyurdu’nun konuk olacağı Erokspor, ligde 37 puanla temsilcimizin bir basamak üzerinde ikinci sırada yer alıyor. Ligde 21. haftası oynanacak maç 17 Şubat Çarşamba günü saat 13’te oynanacak.

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA