İçel İdmanyurdu, 3 hafta sonra kazandı




Tarih: 25 Mart 2021 Perşembe 16:48


Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta temsilcimiz İçel İdmanyurdu, Mersin Arena’da konuk ettiği Çarşambaspor’u Gökcan Gelmen’in 42. dakikada attığı tek golle yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi. Bu sonuçla kırmızı şeytanlar puanını ligde 48’ çıkardı.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

İçel İdmanyurdu, ligde puan tablosunda hemen arkasından gelerek 4. sırada bulunan Samsun ekibi Çarşambaspor’u sahasında ağırladı. Temsilcimiz maça; Sertaç Güzel, Burak Ziyattin Altındaş, Gökcan Gelmen, Aslan Gök, Alper Hamdi Bayraktar, Ömer Önder, Tunahan Ergül, Özer Ozan Pekdemir, Uğur Ayhan, Furkan Güneş ve Emre Tekin Pınar ile başladı. Rakip Çarşamspor ise, maça; Eren Yılmaz, Oğuzhan Yıldırım, Ahmet Ürer, Serhan Yılmaz, Kemal Sabri Bayraktar, Abdulkadir Yıldırım, Erhan Tatlıdil, Metin Karakan, Cihat Karakuş, Muhammet Mustafa Doğan ve Rıdvan Sağlam 11’i başladı. Maçta ilk yarıda Cüneyt Tiryaki’nin ekibi42. dakikada Gökcan Gelmen’in attığı golle soyunma odasına gitti. Maçın ikinci yarısında taktik anlamda oyuncu değişikliğine giden temsilcimiz ilk oyuncu değişikliği 77. dakikada gerçekleştirdi. Uğur Ayhan yerini Gülhan Özdemir’e bıraktı. 86. dakikada ise Furkan Güneş yerini Hakkı Tosun’a bırakan isim oldu. Maçın uzatma anlarında ise İçel İdmanyurdu son oyuncu değişikliğini Özer Ozan Pekdemir-Emrullah Yıldırım ile yaptı.Maçın ikinci yarısında başka gol olmadı ve temsilcimiz 3 hafta aradan sonra galibiyete uzandı.  Cizrespor, Çatalcaspor ve Arahavispor beraberlikleri sonrası Mersin’de alınan bu galibiyetle hanesine 3 puan yazdıran kırmızı şeytanlar, nefes almış oldu. Ligde Somaspor’un liderliği devam ederken haftanın en dikkat çeken galibiyetine Batman Petrolspor imza attı. Güneydoğu ekibi, sahasında ağırladığı Manisa ekibini 2-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı. Temsilcimiz Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta gelecek hafta deplasmanda lider Somaspor’a konuk olacak. Ligde ilk yarıda oynanan ilk maçta İçel İdmanyurdu, rakibini 1-0 yenmişti.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA